Upcoming: Alpha-cursus en ZIN2018.

11 december 2017
Een nieuw cursusaanbod in 2018.

Op 10 januari starten we de Alpha-cursus. Kennismaken met wat geloven is en voor anderen en misschien ook voor jou zou kunnen zijn in een ongedwongen sfeer. Dat is de Alpha-cursus.
Klik hier voor meer info.
De Alpha-cursus loopt parallel met de Leven van Jezus-cursus die we sinds een jaar elke woensdagavond houden. Na kennismaken met Jezus volgt voor wie dat wil ongedwongen bijbellezen in de Leven van Jezus-cursus.
Overigens is Alpha-2, een dieper vervolg van de Alpha-cursus, net afgerond. We gaan nu door met Alpha-3, totdat deze groep de Alpha-cursus gaat hosten.

Wanneer: vanaf woensdag 10 januari.
Hoe laat: 18.00 - 20.30 uur (we beginnen met samen eten).
Waar: Dagcentrum De Elzen, Clauskindereweg 17, Amsterdam - Osdorp.


Op 9 februari start Hart van Osdorp met ZIN2018.
ZIN2018 wordt door een Hart van Osdorper georganiseerd en is als volgt aangekondigd: Ik ga met Hart van Osdorp (mijn leuke (!) kerk) een twee-wekelijkse gespreksgroep hosten over zingeving en spiritualiteit (en Jezus). Ik heb lang nagedacht welke naam ik dit zou geven en kwam uit op ZIN2018.
Mijn bedoeling is gesprekken op touw te zetten over wat mij en jou drijft in het leven. Ook wil ik graag mijn verhaal met jou delen. Daarom starten we elke avond met een inleiding van Henno, die dit vaker doet, overal en ook in Hart van Osdorp. Daarna: een open gesprek waarin iedereen alles mag vinden. Daarna: borrel.
Ik heb bedacht te starten op vrijdagavond 9 februari 2018...

Opgave noodzakelijk: 06 15402594 of info@hartvanosdorp.nl