OpWoensdag: zorg en onderwijs.

6 september 2018
Familie zijn en verdieping op elke woensdagavond.

De afgelopen twee jaar is de woensdagavond in Hart van Osdorp uitgegroeid tot een ware happening, waar steeds meer mensen komen en van genieten. Er gebeurt veel onder het eten en in de wandelgangen (zorg). Mensen spreken elkaar, bidden voor elkaar, en huilen en lachen met elkaar. En mensen genieten ook van de lessen die gegeven worden en de gesprekken daarna (onderwijs). Juist de verbinding van zorg en onderwijs blijkt erg waardevol.

Vanaf dit nieuwe seizoen steken we de woensdagavond daarom in een nieuw jasje om de zorg en het onderwijs beide nog beter tot hun recht te laten komen.
Zoals gebruikelijk beginnen we om 18.00 uur met eten. Hart van Osdorp doet nu eenmaal (bijna) alles met eten, omdat Hart van Osdorp een familie is. En goede families eten samen.

Na het eten gaan we in twee groepen uit elkaar.
Voor de groep belangstellenden, zoekers en starters in het geloof bieden we de Bijbelschool Nieuwe Testament en vanaf 28 november de landelijk bekende Alpha-cursus. De tweede groep heeft het vorige seizoen al de Alpha-cursus gedaan. Voor hen biedt Hart van Osdorp dit seizoen als vervolg de cursus Vrij Leven aan. Vrij Leven is een passend vervolg op de Alpha-cursus, want Vrij Leven leert je om volwassen te gaan geloven.

Na het onderwijs maken we in vaste groepen ruimte voor gesprek. Persoonlijke of inhoudelijke vragen en ook de vraag wat het onderwijs voor onze levenspraktijk kan betekenen komen aan de orde.

Van harte welkom!
Vanaf 19 september!