OpVoorjaar was groots!

Blik op buurtfeest OpVoorjaar. | 17 februari 2014
Op zondag 16 februari vierden we feest als Hart van Osdorp. Een feest?! Waarom?

We vierden OpVoorjaar. Omdat God elk jaar opnieuw weer de natuur nieuw maakt. En, nog mooier, Hij wil ook ons leven nieuw maken. En dat hebben we gevierd!

Samen met mensen uit de buurt hebben we heerlijk gegeten. Veel mensen hadden eten meegenomen: lasagne, Birmese loempia’s en noedels, broodjes met knakworst, soep, fruitsalade, pannenkoeken voor de kinderen en nog veel meer!

Nadat we samen gegeten hadden, hebben we gezongen. Samen zingen over en voor God en God bedanken voor de mooie dingen die Hij aan ons geeft. Ook vertelde Henno Smit een verhaal over geloof en gebed. We mochten leren dat we alles aan Jezus mogen vragen. Hij heeft van God alle macht gekregen. Jezus kan en wil ons genezen! Hij wil ons hart nieuw maken! Wat een wonder!


En ook de kinderen hebben ontzettend genoten. Zij hoorden het verhaal over hoe God de wereld heeft gemaakt. Allemaal hebben ze een bloempot beschilderd. Ook kregen ze een plantje mee naar huis. Want God geeft alle dingen leven!

Ook hebben we veel gepraat. Met mensen die we soms nog maar kort kennen en soms al heel lang. Over mooie dingen of moeilijke dingen, over God, eten koken en vele andere dingen. We hebben genoten van alle mensen die er waren, van de goede gesprekken en vooral ook van God. Hij is goed en dat vieren we!